Postanowiłem połączyć zmieloną dynię z olejem. Pomieszałem te dwa składniki w proporcjach pozwalających na smarowanie, dodałem soli, pieprzu. I teraz używam zamiast margaryny/masła. Już zamówiłem następną partię, ale tylko z ostropestu, bo ma dobroczynny wpływ na wątrobę
Smarowidło prozdrowotne
- wawaldek11
Smarowidło prozdrowotne
Kupiłem od Alien844 z AD tłoczone oleje na zimno z ostropestu, lnu i rzepaku. Smaki ciekawe, ale spożywanie kłopotliwe, bo rzadkie. Kupuję też i spożywam pestki dyni, których zalet nie muszę chyba opisywać.
Postanowiłem połączyć zmieloną dynię z olejem. Pomieszałem te dwa składniki w proporcjach pozwalających na smarowanie, dodałem soli, pieprzu. I teraz używam zamiast margaryny/masła. Już zamówiłem następną partię, ale tylko z ostropestu, bo ma dobroczynny wpływ na wątrobę
kuchnie warszawa opinie