Witam zacne grono. Jestem tutaj od niedawna, ale myślę, że zostanę na dłużej. Wiedzy ogrom i klimat spoko.
Robię tylko nalewki, ale jak widzę i na ten temat sporo tutaj, więc jak pozwolicie to chętnie w wolnych chwilach będę tu zaglądać i czerpać wiedzę.
Pozdrawiam Wszystkich
A.
Witam
- wawaldek11
- Posty: 571
- Rejestracja: 09 mar 2018, 22:28
- Lokalizacja: Puszcza Goleniowska
Re: Witam
Witaj w rodzinie
Ja też zaczynałem od nalewek, ale jak policzyłem puste butelki po spirytusie, to zabrałem się za destylację.
Ja też zaczynałem od nalewek, ale jak policzyłem puste butelki po spirytusie, to zabrałem się za destylację.
Re: Witam
Witaj, i czuj się jak u siebie.
Po drogach jeździ masa świrów i psychopatów. Pędzą na złamanie karku, nie zważając na nic... Aż czasami trudno mi ich wyprzedzić.
https://www.alkoholeforum.pl
https://www.alkoholeforum.pl
Re: Witam
Dziękuję za miłe powitanie :) Przy Was to ja jestem na etapie ''noworodkowym'' :) Nastawiłam tylko rabarbarówkę. Czekam na truskawki, zrobię nalewkę z dodatkiem czarnego pieprzu i zacznę robić ratafie, a później kolejne :) i tak aż do jesieni :)
Pozdrawiam Wszystkich.
Pozdrawiam Wszystkich.
Re: Witam
U mnie truskawki 11 czerwca 2020 12.50 kg. Dość dobre. Truskawkowy bimber byl i jest najlepszym wynalazkiem jaki udalo mi sie poczynić zaraz za bimbrem z kompotów i właśnie omawianą macerowaną truskawką z dębem w destylacie.
kuchnie warszawa opinie