Szczepionka na covida

Awatar użytkownika
wawaldek11
Posty: 569
Rejestracja: 09 mar 2018, 22:28
Lokalizacja: Puszcza Goleniowska

Szczepionka na covida

Post autor: wawaldek11 » 30 paź 2020, 23:51

Dostałem od kolegi, który zazwyczaj odsiewa plewy od ziarna i stosuję ze dwa tygodnie już. Nawet żonie nie śmierdzi :2smiech
SZCZEPIONKA COVID-19, KAŻDA OSOBA MA JĄ W DOMU.

Zacznę od pytania.

Czy wiesz, że medycyna z Taszkentu była najbardziej zasłużoną i najbardziej zaawansowaną medycyną w byłym ZSRR? Podczas drugiej wojny światowej w Taszkencie powstał cały kwiat radzieckiej, medycznej myśli naukowej. Wiosną 2020 roku, u szczytu pierwszej fali pandemii,

opublikowali oni naukowo uzasadnione i niezwykle przydatne informacje na temat COVID-19 dla całego świata.⠀

BARDZO WAŻNE, ABY KAŻDY WIEDZIAŁ! A TO BARDZO CIEKAWE!



Taszkent. 21.03.2020

Shukhrat KHALILOV

(kandydat nauk medycznych)



Głównym zagrożeniem związanym z wirusem COVID-19 jest to, że przede wszystkim wpływa on na układ odpornościowy. I dopiero wtedy, po drugie, oddziałuje na tkankę płucną.

Opóźnienie w czasie między tymi dwiema falami ataku jest dokładnie tym, co nazywamy „okresem inkubacji”. Często używamy słów takich jak „silna” lub „słaba” odporność. Jednak zwykli ludzie praktycznie w ogóle nie wiedzą, co to jest. Co więcej, większość lekarzy ma bardzo małe pojęcie o budowie układu odpornościowego i funkcjonowaniu jego poszczególnych części. Jednak ten tekst jest bardzo trudny dla niewprawnego czytelnika. Postaram się wyjaśnić mechanizm wpływu wirusa COVID-19 na organizm człowieka w jak najbardziej uproszczony i przystępny sposób w formie pracy dyplomowej.

80% całego układu odpornościowego koncentruje się w warstwie śluzowej i podśluzowej jelita cienkiego w postaci tkanki limfatycznej i jej nagromadzeń – tzw. kępek Peyera.

Tkanka limfoidalna wytwarza przeciwciała (limfocyty T-, B-, G- itp.), A także różne typy immunoglobulin. Przeciwciała przez układ limfatyczny dostają się do żyły głównej dolnej, serca i po przejściu przez krążenie płucne, dostają się do krążenia ogólnoustrojowego i są przenoszone po całym ciele. W ten sposób wzmacnia się odporność tkanek, w tym odporność tkanki własnej płuc.

COVID-19, mieszając się z pokarmem podczas posiłków, przedostaje się do jelit i zaczyna niszczyć tkankę limfatyczną. W rezultacie dotknięta tkanka limfoidalna przestaje wytwarzać limfocyty i immunoglobuliny. W ten sposób układ odpornościowy zostaje zniszczony, w wyniku czego odporność tkanek w płucach zostaje znacznie osłabiona.



Od tego momentu rozpoczyna się druga fala ataku koronawirusa na już niezabezpieczoną tkankę płuc, która objawia się ciężkim zapaleniem płuc, które kończy się śmiercią. Obecnie wszystkie działania antyepidemiczne mają na celu zapobieganie przedostawaniu się koronawirusa do płuc, co w zasadzie jest niezwykle kosztowne i praktycznie nieskuteczne. A wszystkie środki terapeutyczne mają na celu wyłącznie zwalczanie powikłań, w postaci zapalenia płuc.

Należy rozumieć, że COVID-19 będzie zagrożeniem przez wiele lat i dziesięcioleci. To, co mamy dzisiaj, to to tylko pierwsza fala pandemii. A takich fal będzie wiele. Jednocześnie wszelkie działania profilaktyczne i terapeutyczne ukierunkowane są na koronawirusa zlokalizowanego w płucach, podczas gdy nie ma wpływu na koronawirusa w jelitach. Innymi słowy, „wózek jest umieszczony przed koniem”.

Istnieje wiele produktów naturalnych, które mają nie tylko właściwości bakteriobójcze, ale także bezpośrednio wpływają na wirusy, zabijając je. Najbardziej skuteczny pod tym względem jest CZOSNEK. A jeśli codziennie pijesz 2/3 szklanki naparu z czosnku, wtedy natychmiast (!) wchodzi do jelita cienkiego i natychmiast zaczyna zabijać COVID-19 (!)!



Daje to następujące efekty:

- „zabity” COVID-19 przestaje niszczyć tkankę limfatyczną jelita cienkiego. Dzięki temu tkanka limfoidalna nadal funkcjonuje prawidłowo, tj. produkuje przeciwciała i immunoglobuliny;

- uszkodzony układ odpornościowy szybko się regeneruje i wzmacnia, co prowadzi do znacznego wzrostu odporności tkankowej w tkance płucnej. Powstaje bariera nie do pokonania dla COVID-19, ale także dla drobnoustrojów (gronkowców itp.) oraz grzybów, które również stwarzają istotne zagrożenie w przypadku koronawirusowego zapalenia płuc;

- pod wpływem „wody czosnkowej” w jelicie cienkim rozwija się bardzo ciekawy łańcuch zdarzeń. „Zabity” i osłabiony przez „wodę czosnkową” COVID-19 to nic innego, jak naturalna szczepionka, powstaje naturalnie w ludzkim ciele. Jak wiadomo, stworzenie sztucznej szczepionki wymaga super wyposażonego i bardzo kosztownego laboratorium oraz pracy wysoko wykwalifikowanego personelu. Prace nad stworzeniem sztucznej szczepionki trwają 6-9 miesięcy, a produkcja przemysłowa jest kosztowna i czasochłonna. Po spożyciu „wody czosnkowej” w jelicie cienkim tworzy się naturalna szczepionka w 30-40 minut i całkowicie za darmo;

- naturalna szczepionka zaczyna aktywnie tworzyć swoistą odporność przeciwko COVID-19.



Tym samym łańcuch destrukcyjnych patologicznych wydarzeń w organizmie człowieka, wywołanych przez COVID-19 zostaje przerwany i zniszczony na samym początku i nie ma kontynuacji. Ciało w najbardziej naturalny sposób, tak by rzec, w zaplanowany sposób, walczy i pokonuje COVID-19. Jednocześnie całkowicie wykluczony jest awaryjny i stresujący tryb walki organizmu, bo przeciwdziała wirusowi w zaplanowany sposób. W rezultacie epidemia, która powstała, ustaje w ciągu kilku dni.



Biorąc „wodę czosnkową” jako podstawowe zalecenie antyepidemiczne, to można go zastosować w ciągu jednego dnia w całym kraju, wśród całej populacji. Podstawowy patogenny substrat morfologiczny zniknie całkowicie w ciągu jednego lub dwóch dni.

Sposób przygotowania „wody czosnkowej” jest niezwykle prosty.

1. Jeden (!) Obrany ząbek czosnku przecina się na pół w kierunku poprzecznym, umieszcza w porcelanowym litrowym imbryku i napełnia wodą o temperaturze pokojowej. Odbywa się to rano.

2. Wieczorem „woda czosnkowa” jest gotowa do użycia.

2/3 szklanki należy wypić 3-4 godziny po ostatnim posiłku, wieczorem, przed snem.

3. Następnego dnia należy powtórzyć procedurę przygotowania „wody czosnkowej” ze świeżym ząbkiem czosnku.

4. Kontynuuj picie wody czosnkowej przez jeden miesiąc.

W tym czasie ukształtuje się swoista odporność na COVID-19. Przeczytaj więcej o funkcjonowaniu ludzkiego układu odpornościowego (R. M. Khaitov, B. V. Pinegin.) To jest osoba, która napisała pierwszy lub jeden z pierwszych podręczników o immunologii)


Awatar użytkownika
Góral Bagienny
Posty: 85
Rejestracja: 24 gru 2019, 9:08
Lokalizacja: Małopolska

Re: Szczepionka na covida

Post autor: Góral Bagienny » 03 lis 2020, 23:29

:38ukłon Od jutra piję :okok:

ODPOWIEDZ
kuchnie warszawa opinie